Εταιρεία

Η εταιρεία "SIGMA LINE IKE" με διακριτικό τίτλο Aromabrand.gr είναι μία εισαγωγική εμπορική εταιρεία με έδρα την Πάτρα και δραστηριοποιείται στον κλάδο των επώνυμων αρωμάτων και καλλυντικών.Έμπειρα στελέχη από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς έχουμε οικοδομήσει μία δυναμική και ενωμένη ομάδα με στόχο να δημιουργήσουμε μία νέα εμπειρία στην αγορά επώνυμων αρωμάτων και καλλυντικών μέσω της ιστοσελίδας μας e-shop www.aromabrand.gr. με γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση και τις χαμηλές τιμές.

Γιατί μπορούμε και πουλάμε φθηνά;

Α. Εισάγουμε τα προϊόντα μόνοι μας και χωρίς μεσάζοντες γεγονός το οποίο θα ανέβαζε την τελική τιμή στον καταναλωτή. 

Β. Διατηρούμε χαμηλά λειτουργικά έξοδα εκμεταλλευόμενοι ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις και προσφέρουμε τα προϊόντα μέσω της ιστοσελίδας e-shop www.aromabrand.gr. 

Γ. Διαθέτουμε τα κεφάλαια και πληρώνουμε πάντα τοις μετρητοίς στους προμηθευτές μας κλείνοντας καλύτερες εμπορικές συμφωνίες προς όφελος του τελικού καταναλωτή. 

Στο Aromabrand.gr σε καμία περίπτωση δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια στους πελάτες μας και αυτό μας καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα και ενημερωμένα e-shop σε Ελλάδα και Κύπρο στο χώρο της ομορφιάς με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά και διατίθενται στις αυθεντικές, εργοστασιακές τους συσκευασίες.